Дуже смачний варіант салату. Якщо Вам по душі морепродукти – не відмовляйте собі в задоволенні поласувати таким салатом.
Інгредієнти
Креветки – 200 г | |
Помідори Черрі – 100 г | |
Пекінська капуста – 70 г Замість пекінської капусти можна взяти рукколу. | |
Сік лимона – з половини фрукта | |
Часник – 1 зубчик | |
Оливкова масло – 1 чайна ложка | |
Кедрові горішки – 10 г |
Даний рецепт відмінно підходить для вечері або однією зі складових обіду.
Покроковий рецепт
В якості підготовки всіх продуктів необхідно вичавити сік лимона, вимити овочі та креветки розморозити, якщо вони заморожені.
Для початку замаринуем креветки. Необхідно змішати сік лимона і подрібнений часник. Занурити в маринад креветки і залишити в холодильнику на 30 хвилин.
Через півгодини креветки відправляємо на суху розігріту, антипригарну сковороду без олії і обсмажуємо протягом 10 хвилин до золотистої скоринки. Не забудьте посолити і поперчити в ході приготування.
Тепер збираємо салат. Ріжемо пекінську капусту, помідори черрі і креветки. Заправляємо оливковою олією.
Зверху посипаємо кедровими горішками. Наш салат готовий. Приємного апетиту!