Даний рецепт відмінно підходить для вечері або однією зі складових обіду.
Покроковий рецепт
В якості підготовки всіх продуктів необхідно вичавити сік лимона, вимити овочі та креветки розморозити, якщо вони заморожені.
Для початку замаринуем креветки. Необхідно змішати сік лимона і подрібнений часник. Занурити в маринад креветки і залишити в холодильнику на 30 хвилин.
Через півгодини креветки відправляємо на суху розігріту, антипригарну сковороду без олії і обсмажуємо протягом 10 хвилин до золотистої скоринки. Не забудьте посолити і поперчити в ході приготування.
Тепер збираємо салат. Ріжемо пекінську капусту, помідори черрі і креветки. Заправляємо оливковою олією.
Зверху посипаємо кедровими горішками. Наш салат готовий. Приємного апетиту!