Варимо овочі: моркву, буряки та картоплю до готовності, але картопля не переварюємо. Робимо холодний душ гарячим овочам, щоб очистити шкірку швидко і безболісно.
Нарізаємо кубиками буряк, морква і цибуля…
Потім змішуємо в ємності всі порізані овочі і даємо трохи настоятися.
Сюди ж додаємо нарізану кубиками картоплю і солоні огірки.
Рубаємо зелень (у мене заморожена січені зелена цибуля і петрушка) і кладемо до овочів.
Рубаємо зелень (у мене заморожена січені зелена цибуля і петрушка) і кладемо до овочів. Нарізаємо кубиками фету, додаємо до овочів, солимо і заправляємо рослинною олією.
Смажимо білий хліб на сухій сковорідці або робимо грінки в тостері. Викладаємо на тарілку, присипаємо насінням льону і смакуємо! А якщо додати французьку гірчицю – це ще МЕГА смачніше!
Приємного апетиту!