Домашні чебуреки з листкового тіста з фаршем

Домашні чебуреки з листкового тіста з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, дістаємо з морозилки пласт листкового тіста. Розморожуємо його при кімнатній температурі. Це час можна присвятити приготування начинки для чебуреків. Досить просто змішати розморожений м’ясний фарш з подрібненим ріпчастою цибулею, спеціями.

Розморожений напівфабрикат розкачуємо на столі, припорошенном борошном, в тонкий пласт. Використовуючи дрібну тарілку або кришку, вирізаємо круглі заготовки для чебуреків бажаного розміру.

На одну сторону кожної заготовки поміщаємо м’ясну начинку.

Скріплюємо чебурека, фіксуючи їх столовою виделкою.

Смажимо чебуреки з листкового тіста в розпеченому рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки.

Приємного всім апетиту!