Отже, дістаємо з морозилки пласт листкового тіста. Розморожуємо його при кімнатній температурі. Це час можна присвятити приготування начинки для чебуреків. Досить просто змішати розморожений м’ясний фарш з подрібненим ріпчастою цибулею, спеціями.
Розморожений напівфабрикат розкачуємо на столі, припорошенном борошном, в тонкий пласт. Використовуючи дрібну тарілку або кришку, вирізаємо круглі заготовки для чебуреків бажаного розміру.
На одну сторону кожної заготовки поміщаємо м’ясну начинку.
Скріплюємо чебурека, фіксуючи їх столовою виделкою.
Смажимо чебуреки з листкового тіста в розпеченому рослинному маслі з двох боків до утворення золотистої скоринки.
Приємного всім апетиту!