Домашні цукерки з цукрового печива з бананами

Домашні цукерки з цукрового печива з бананами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Підготуйте всі потрібні інгредієнти.


2. Печиво поламати на невеликі шматочки. В чаші комбайна встановити насадку для замісу тіста. Скласти в чашу комбайна разломанное печиво і перемолоти в дрібну крихту.

3. Банани очистити, розламати на кілька частин і додати до крихті. Туди ж влити згущене молоко.

4. Включити максимальний режим швидкості в кухонному комбайні і заважати до тих пір, поки маси не вийти шар тіста. Якщо тісто не буде формуватися в кулю, додайте ще трохи крихти з печива – якщо виходить липке, або згущеного молока якщо виходить розсипчасте. Воно повинно вийти схожим на пісочне. Тісто покласти в холодильник на півгодини.

5. Журавлину промити. Горіхи перемолоти в кавомолці в дрібну крихту. Розкласти по мисках кокосову стружку, какао-порошок і мелені горіхи. Їх ми будемо використовувати для обвалювання наших цукерок.

6. Дістати тісто з холодильника. Відщипнути невеликий шматочок тіста, загорнути в нього пару штучок журавлини і скачати в кульку. Кулька обваляти в посипання. Таким чином, вийде на 3 види цукерок: в кокосовій стружці, какао-порошку і мелених горіхах. Якщо стружка і горіхи будуть погано прилипати до тіста, тісто можна злегка змочувати у воді. Всі! Наші цукерки готові! Залишилося підібрати коробочку під цукерки та йти в гості.