Це відмінний смачний сніданок у поєднанні з йогуртом, молоком, соком або фруктами. Її переваги відрізняються від магазинної – корисністю, натуральністю і дешевою ціною.
Покроковий рецепт
Встановити в духовій шафі температуру 160 градусів. Застелити пекарським папером деко.
Змішати в ємності вівсяні пластівці і горіхи (я додаю в кінці смажений арахіс)
У теплій воді розчинити мед і вилити в миску, добре перемішати
В отриману консистенцію додати сіль/спеції за смаком
Додати маленький шматочок вершкового масло для додання хрусткої скоринки
Викласти рівним шаром на деко і випікати 20-30 хв. Помішувати кожні 10 хв.
У готову гранолу додати смажені горіхи (якщо не випікали разом з ними), кокосову стружку і сухофрукти (у мене курага)
Зберігати в холодильнику в герметичному контейнері протягом тижня. Повірте, надовго це ласощі не затримається)
Приємного апетиту!