Домашня ароматна гранола

Домашня ароматна гранола – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це відмінний смачний сніданок у поєднанні з йогуртом, молоком, соком або фруктами. Її переваги відрізняються від магазинної – корисністю, натуральністю і дешевою ціною.

Покроковий рецепт

Встановити в духовій шафі температуру 160 градусів. Застелити пекарським папером деко.
Змішати в ємності вівсяні пластівці і горіхи (я додаю в кінці смажений арахіс)

У теплій воді розчинити мед і вилити в миску, добре перемішати



В отриману консистенцію додати сіль/спеції за смаком
Додати маленький шматочок вершкового масло для додання хрусткої скоринки

Викласти рівним шаром на деко і випікати 20-30 хв. Помішувати кожні 10 хв.

У готову гранолу додати смажені горіхи (якщо не випікали разом з ними), кокосову стружку і сухофрукти (у мене курага)
Зберігати в холодильнику в герметичному контейнері протягом тижня. Повірте, надовго це ласощі не затримається)
Приємного апетиту!