Для початку приступаємо до нарізки філе грудки. Нарізаємо на дрібні шматочки.
Посолити,поперчити,додати улюблені спеції.Обсмажуємо на олії до золотистої скоринки,приблизно 20-25 хв.
Поки смажитися філе, готуємо салат з помідорів,огірків,зелені і приготуємо соус. У мене домашній майонез і кетчуп, ви беріть який вам подобається.
Салат я заправила соняшниковою олією,оскільки овочі у шаурмі будуть соковитіше. Для соусу змішаємо майонез,кетчуп,зелень і часник(дрібно нарізаний). Курка вже готова. Тепер збираємо шаурму.
2 листи лаваша поділила на 2,вийшло 4 аркуша. Лаваш змащуємо соусом. Кладемо трохи курки,зверху овочі,поливаємо 1-2 ложками соусу зверху натираємо на тертці сир.
Далі,звертаємо шаурму.
Тепер шаурму потрібно трохи підрум’янити. У мене немає спеціальної сковороди,там що впораюся і з звичайною. На розігріту сковороду з маслом кладу шаурму і обсмажую з двох сторін,по 1 хвилині.
Шаурма готова! Відмінне поєднання шаурми з компотом з журавлини і сухофруктів. Приємного Всім апетиту!