Начинку можна використовувати будь-які на ваш смак.
Інгредієнти
Лаваш тонкий – 1пачка (2шт) | |
Куряче м’ясо – 400гр | |
Огірок – 1шт | |
Помідор – 1шт | |
Морква по-корейськи – 200гр | |
Майонез – 4 ст. ложки | |
Сметана – 4 ст. ложки | |
Часник – 1 зубчик | |
Спеції – за смаком |
Всі ми дуже любимо фаст-фуф, але немає нічого смачнішого ,ніж домашня шаурма,приготовлена своїми руками! Парою приходиш додому після роботи і зовсім не до складного готування вечері,тому на допомогу приходить завжди шаурма. Адже в домашній шаурмі самі натуральні і ситні страви. Готування займає не багато часу,а це плюс!Смачний,ситний і не менш корисний перекус вам забезпечений!
Покроковий рецепт
Почнемо приготування нашої закуски з підготовки всіх складових компонентів.Відварюємо куряче м’ясо і злегка обсмажуємо зі спеціями.
Овочі помити ,огірок і помідор нарізати тонкою соломкою.Майонез змішати зі сметаною і натертим часником.
Лист лаваша ріжемо на дві частини.Беремо одну, кладемо обсмажене куряче м’ясо,морква,огірки,томат і трохи соусу з майонезу та сметани.
Тепер звертаємо в рулетик, підігнувши краї.
Потім нашу шаурму необхідно обсмажити з двох сторін на сухій сковороді.Від цього утворюється рум’яна і хрустка, апетитна скориночка.Якщо є гриль ,то це взагалі відмінний варіант для шаурми!Вжити закуску бажано протягом доби,зберігати в холодильнику.Приємного апетиту!