Домашня шаурма з овочами і куркою

Домашня шаурма з овочами і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Багато люблять шаурму, але часто не ризикують купувати її на ринку або в лотках. А приготовлена своїми руками шаурма доставить справжнє задоволення.

Інгредієнти

Куряче філе – 0,5 кг
Майонез – 7 столових ложок
Огірок свіжий – 1 шт.
Огірок маринований – 3 шт.
Капуста свіжа білокачанна – 200 гр.
Помідор свіжий – 1 шт.
Шинка – 400 гр.
Лаваш – 3 аркуша
Сіль – за смаком
Кетчуп – 5 столових ложок
Сир твердий – 200 гр.
Гірчиця – 3 столові ложки
Морква по-корейськи – 200 гр.
Чікен масала – 1 чайна ложка
Гарам масала – 1 чайна ложка
Масло рослинне – 2 столові ложки

Як приготувати Домашня шаурма з овочами і куркою

Інгредієнти для приготування шаурми напевно знайдуться практично в будь-якому холодильнику. Страва готується досить швидко і просто.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування шаурми.



Куряче філе дрібно порізати, посолити, посипати гарам масала і чікен масала. Розігріти рослинну олію в сковороді і відправити туди філе. Добре обсмажити на середньому вогні.

Капусту нашаткувати.

Свіжий огірок тонко порізати або нашаткувати.

З маринованим огірком виконати ту ж процедуру, що і зі свіжим.

Помідор порізати тонкими кружечками.

Шинку порізати довільно.

Сир натерти на крупній тертці.


Лист лавашу змастити майонезом, потім гірчицею.Викласти капусту, потім моркву по-корейськи, потім свіжий огірок, потім маринований, потім помідор, потім сир, потім шинку і куряче філе. Порядок може бути змінений.

Полити майонезом і кетчупом.

Згорнути лаваш. З рештою двома листами лаваша виконати ту ж процедуру. Блюдо готове. Приємного апетиту!