Багато люблять шаурму, але часто не ризикують купувати її на ринку або в лотках. А приготовлена своїми руками шаурма доставить справжнє задоволення.
Інгредієнти
Куряче філе – 0,5 кг | |
Майонез – 7 столових ложок | |
Огірок свіжий – 1 шт. | |
Огірок маринований – 3 шт. | |
Капуста свіжа білокачанна – 200 гр. | |
Помідор свіжий – 1 шт. | |
Шинка – 400 гр. | |
Лаваш – 3 аркуша | |
Сіль – за смаком | |
Кетчуп – 5 столових ложок | |
Сир твердий – 200 гр. | |
Гірчиця – 3 столові ложки | |
Морква по-корейськи – 200 гр. | |
Чікен масала – 1 чайна ложка | |
Гарам масала – 1 чайна ложка | |
Масло рослинне – 2 столові ложки |
Інгредієнти для приготування шаурми напевно знайдуться практично в будь-якому холодильнику. Страва готується досить швидко і просто.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування шаурми.
Куряче філе дрібно порізати, посолити, посипати гарам масала і чікен масала. Розігріти рослинну олію в сковороді і відправити туди філе. Добре обсмажити на середньому вогні.
Капусту нашаткувати.
Свіжий огірок тонко порізати або нашаткувати.
З маринованим огірком виконати ту ж процедуру, що і зі свіжим.
Помідор порізати тонкими кружечками.
Шинку порізати довільно.
Сир натерти на крупній тертці.
Лист лавашу змастити майонезом, потім гірчицею.Викласти капусту, потім моркву по-корейськи, потім свіжий огірок, потім маринований, потім помідор, потім сир, потім шинку і куряче філе. Порядок може бути змінений.
Полити майонезом і кетчупом.
Згорнути лаваш. З рештою двома листами лаваша виконати ту ж процедуру. Блюдо готове. Приємного апетиту!