Домашня шаурма зі свинячої котлетою і морквою по-корейськи

Домашня шаурма зі свинячої котлетою і морквою по-корейськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Листи лаваша розрізати навпіл. Намазати соусом барбекю.


2. Пекінську капусту помити, добре обсушити від води і тонкий нашаткувати. Викласти соус.

3. Моркву по-корейськи викласти на пекінську капусту.

4. Помідори помити, обсушити і порізати кільцями. Покласти на моркву.

5. Приготувати свинячі котлети. У мене покупні напівфабрикати, тому їх потрібно просто обсмажити. Промокнути від надлишку жиру. Розрізати навпіл і покласти на морквину.


6. Сир натерти на крупній тертці. Посипати шаурму. Згорнути рулети.


7. Розігріти в мікрохвильовій печі 3 хвилини.