Беремо ребра баранини , гарненько промиваємо їх.Миємо, чистимо і крупно нарізаємо овочі.
М’ясо закладаємо в холодну воду і варимо на невеликому вогні.Як тільки бульйон закипить додаємо цибулю, лавровий лист, запашний перець.Варіння бульйону – 1 година 30 хв Не забуваємо знімати пінку.
Через 1 годину 30 хв додаємо крупно (брусочками, кільцями) нарізану моркву.Продовжуємо варити.
Ще через 20-30 хв. додаємо нарізаний болгарський перець
Покипел бульйон на повільному вогні ще 10 хв. можна закладати порізаний брусочками картоплю,після крупно нарізані томати.Варимо 30 хв.
Як тільки картопля буде майже готовий, вливаємо в бульйон подрібнені в блендері томати, солимо, додаємо часник і варимо до готовності!
Наливаємо готове блюдо в глибокі тарілки , посипаємо зеленню.
Приємного апетиту!