Домашня шурпа з баранини

Домашня шурпа з баранини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Беремо ребра баранини , гарненько промиваємо їх.Миємо, чистимо і крупно нарізаємо овочі.


М’ясо закладаємо в холодну воду і варимо на невеликому вогні.Як тільки бульйон закипить додаємо цибулю, лавровий лист, запашний перець.Варіння бульйону – 1 година 30 хв Не забуваємо знімати пінку.


Через 1 годину 30 хв додаємо крупно (брусочками, кільцями) нарізану моркву.Продовжуємо варити.


Ще через 20-30 хв. додаємо нарізаний болгарський перець


Покипел бульйон на повільному вогні ще 10 хв. можна закладати порізаний брусочками картоплю,після крупно нарізані томати.Варимо 30 хв.

Як тільки картопля буде майже готовий, вливаємо в бульйон подрібнені в блендері томати, солимо, додаємо часник і варимо до готовності!

Наливаємо готове блюдо в глибокі тарілки , посипаємо зеленню.
Приємного апетиту!