Вершкове масло дістаємо заздалегідь, щоб воно було м’яким. Змішуємо вершкове масло і цукор. Включаємо розігріватися духовку, виставивши температуру 180 градусів. Родзинки заливаємо окропом і даємо постояти 5 хвилин.
У збите масло додаємо яйця по одному. Кожне яйце збиваємо на великій швидкості. Отримана маса з кожен раз повинна ставати все пишніше. Родзинки просушуємо і обвалюємо в невеликій кількості манної крупи, щоб вона ввібрала зайву вологу.
Додаємо сир і манку. Ретельно перемішуємо все це міксером спочатку на малій швидкості, потім на великий. Заважати треба мінімум 5 хв. Додаємо родзинки. Даємо отриманої сирній масі постояти 15-20 хвилин. Потім виливаємо її в форму для запікання і ставимо у вже розігріту духовку на 40 хвилин.
Вимикаємо духовку, але дверцята відразу не відкриваємо, даємо постояти нашої запіканці ще 10 хвилин. Потім дістаємо її, чекаємо, коли охолоне і перекладаємо на блюдо.
Готову запіканку посипаємо цукровою пудрою. Наш десерт готовий. Приємного апетиту!