Домашнє полуничне вино – ніякої хімії, дуже смачне.
Інгредієнти
Полуниця – 1 літр | |
Цукор – 1 літр | |
Вода – 0,5 літра | |
Горілка – 0,5 літра |
Приготувати саморобний полуничне вино дуже легко. тим більше, що наближається пора врожаю полунички. Інгредієнти прості. Стежте, щоб полуниця була не зіпсована.
Покроковий рецепт
Видаліть з ягід всі плодоніжки. Ретельно промийте полуницю, а потім обсушити за допомогою паперового рушника. Подрібніть сировину в блендері, або перемніть разом з цукром. Тепер полуницю необхідно перекласти в скляну посудину. Після цієї маніпуляції додайте в сусло воду, обов’язково заздалегідь прокип’ятіть її. Залиште напій в теплому місці приблизно на 5 діб.
Зніміть піну з ємності і процідіть молоде вино. Тепер влийте туди горілку. Всю рідину треба ретельно перемішати. Після цього вино з полуниці відправляють в пляшки. Насолодитися прекрасним напоєм ви зможете вже через 2 дні.