Домашнє шоколадне морозиво Сова

Домашнє шоколадне морозиво Сова – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасний охолоджуючий ефект такого домашнього морозива Вам безсумнівно сподобається. Для дорослих і дітей корисний і дуже смачний десерт.

Покроковий рецепт

Готуємо шоколадний склад для морозива. Перемішайте вершки (краще, звичайно, вершки жирні) з шоколадним соусом або розтопленим шоколадом. Шоколад не варто топити в мікрохвильовій печі, краще розтопити його на водяній бані.

Розтоплений шоколад потрібно вливати повільно. Збиваючи вершки, тонкою цівкою, поступово вливаючи його.

Збиту масу перелити у форму для заморожування і прибрати в морозильну камеру, приблизно, 3 години.

Після зазначеного часу дістати форму з морозивом. Наповнити стаканчики кулькою морозива.

Тепер найцікавіше… Взяти печиво «Оріо» (можна інше, подібне з начинкою або глазуроване). Зняти верхню печеньку. Залишилося печиво з кремом викласти на морозиво, кремом вгору. Повторити ще раз. Вийде у нас величезні очі сови. Зіниці і ніс пропоную зробити з цукерок M&m’s.

Подавати відразу ж до столу. Діти будуть в повному захваті! Приємного апетиту!