Дорада, фарширована овочами

Дорада, фарширована овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В даному блюді самий довгий процес – це патрати рибу. Але результат вас не розчарує.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Розрізати зверху рибу не дорізуючи до кінця, вийняти кістки.

Посолити, поперчити, приправити.

Всередину покласти гілочки зелені.

Нарізати кільцями помідори і цибулю, нафарширувати рибу.

Зафіксувати край розрізу зубочистками. Полити лимонним соком.

Викласти рибу на деко, полити олією. Поставити запікатися в духовку при температурі 180 градусів 10-15 хвилин.

На кружечки свіжого помідора викласти готову рибу. Подавати з лимоном, злегка присипавши зеленню. Приємного апетиту!