Дорада по-селянськи з картоплею

Дорада по-селянськи з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смажена рибка дорада по-селянськи з картоплею та іншими овочами

Інгредієнти

Риба Дорада – 1 шт.
Картопля – 1 шт.
Цибуля червоний – 1/2 головки
Помідори – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком
Петрушка – за смаком
Розмарин – за смаком
Рослинне масло – для смаження
Лимон – 1/2 шт.

Як приготувати Дорада по-селянськи з картоплею

Чудовий легкий вечерю!
Кількість інгредієнтів розрахована на 1 порцію.

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Рибу випатрати, промити, натерти сіллю і перцем зовні і зсередини. По спинці зробити 2-3 надрізу. У черевце покласти пару гілочок розмарину. Відкласти в сторону.

Почистити цибулю і часник. Нарізати кільцями цибулю, часник і помідори.

Обсмажити на рослинному маслі спочатку цибулю (3-4 хвилини), потім додати помідор і часник. Тушкувати до моменту згущення підливи.

В окремій сковороді на рослинному маслі обсмажити до хрусткої скоринки картоплю, очищений від шкірки і нарізану великими часточками.

Рибу обсмажити на олії на розпеченій сковороді до золотистої скоринки спочатку з одного боку.

Потім з іншого.

Перекласти овочі В деко, зверху викласти дорадо. Запікати в духовці 15 хвилин при температурі 200 С.

Дорадо викласти на тарілку. Поруч викласти картоплю і овочі. Обов’язково подавати з лимоном.
Приємного апетиту!