Чудовий легкий вечерю!
Кількість інгредієнтів розрахована на 1 порцію.
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Рибу випатрати, промити, натерти сіллю і перцем зовні і зсередини. По спинці зробити 2-3 надрізу. У черевце покласти пару гілочок розмарину. Відкласти в сторону.
Почистити цибулю і часник. Нарізати кільцями цибулю, часник і помідори.
Обсмажити на рослинному маслі спочатку цибулю (3-4 хвилини), потім додати помідор і часник. Тушкувати до моменту згущення підливи.
В окремій сковороді на рослинному маслі обсмажити до хрусткої скоринки картоплю, очищений від шкірки і нарізану великими часточками.
Рибу обсмажити на олії на розпеченій сковороді до золотистої скоринки спочатку з одного боку.
Потім з іншого.
Перекласти овочі В деко, зверху викласти дорадо. Запікати в духовці 15 хвилин при температурі 200 С.
Дорадо викласти на тарілку. Поруч викласти картоплю і овочі. Обов’язково подавати з лимоном.
Приємного апетиту!