Дорада, запечена з бататом

Дорада, запечена з бататом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Риба не вимагає тривалого або особливого маринаду, а батат в тарілці виглядає дуже ошатно.

Інгредієнти

Дорада – 2 шт.
Батат великий – 1-2 шт.
Цибуля зелена – 0,5 пучка
Олія оливкова – 1 ст. л.
Прованські трави – 1 ст. л.
Чорний перець – 0,5 ч. л.
Сіль – За смаком

Як приготувати Дорада, запечена з бататом

Це блюдо готувати просто, швидко та приємно. Прекрасний варіант для недільного обіду або вечері.

Покроковий рецепт

Дораду наріжемо на стейки, попередньо вимивши, видаливши плавники і голови.
Посолимо, додамо трави, перемішаємо і залишимо на деякий час промаринуватися.

Духовку нагріємо до 180 градусів, деко накриємо папером для випікання.
Викладемо дораду на деко.

Очищений батат поріжемо,приправимо, поллємо маслом і перекладемо до дораді.

Відправляємо деко в духовку на 30 хвилин.

Тим часом, поріжемо зелений лук.
 

Через півгодини можна до столу, при подачі на блюдо додамо зелень.