Дріжджове тісто для хрусткого хліба в хлібопечі

Дріжджове тісто для хрусткого хліба в хлібопечі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо всі інгредієнти

Спочатку в ємність додамо теплу воду, після насипаємо сіль і цукор.

Далі потрібно додати просіяне борошно.

Додаємо дріжджі і вершкове масло.

На печі встановлюємо режим “класичний хліб” натискаємо на пуск.

Стежимо, щоб вийшов грудку крутився посередині ємності.

А так само дивимося яке тісто, при необхідності зовсім трошки додаємо води.

Після відкривати піч не варто, це може вплинути на підняття тесту.

Після цього робити нічого не треба хліб печеться.

При готовності хліба викладаємо його на тарілку або дошку, в перші пів години не накриваємо його рушником і не загортаємо в мішок. Щоб хліб залишився хрустким і смачним.
Хліб готовий до вживання, приємного апетиту!