Такий салат досвідчені господині часто називають екзотичним, причому не тільки з-за того, що до його складу входять компоненти незвичайні, але і з-за незвичайного смаку цієї страви.
Інгредієнти
соковита папайя – один плід | |
свіжі огірки – чотири штуки | |
помідор маленькі – дві штуки | |
лайм великий – один плід | |
свіжі листочки кінзи – один невеликий пучок | |
ароматне масло оливкове – чотири ст. ложки | |
імбир свіжий тертий – півтори ч. ложки на свій розсуд | |
морська сіль – трохи | |
тонкомолотий перець чорний – на свій розсуд |
Такий салат досвідчені господині часто називають екзотичним, причому не тільки з-за того, що до його складу входять компоненти незвичайні, але і з-за незвичайного смаку цієї страви.
Покроковий рецепт
Помідори потрібно помити і нарізати кубиками маленького розміру.
Промити папайю, гострим ножем видалити у неї шкірку, потім на поздовжні половинки розрізати і витягти всі насіння, м’якоть теж нарізати досить дрібно.
З промитих свіжих огурчикв зняти шкірку, нарізати невеликими кубиками. Потім в одному салатнику з’єднати з помідорами і папайя.
Почистити невеликий шматочок свіжого імбирного кореня і натерти його дрібніші, викласти в посуд. (Цей етап за бажанням, так як не всі люблять імбир).
Порубати листочки свіжої кінзи і відправити до решти інгредієнтів.
З половини плоду лимона віджати сік і змішати його з оливковою олією. Салат за смаком посолити і перчити.
Все дуже ретельно перемішати, потім подавати пряний салат з папайєю і солодким огірком до столу. Приємного апетиту!