Екзотика по-російськи або юшка з акули

Екзотика по-російськи або юшка з акули – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Загалом, юшку можна приготувати з будь-якої риби! Найголовніший принцип справжньої юшки в варінні – не змішувати сорти риби. Юшку можна приготувати з щуки, коропа, окуня, з горбуші, з карася, з осетра. Дуже смачна виходить вуха з червоної риби, сазана. Не погана юшка виходить з тріски, жирної скумбрії і з плотви.

В наших магазинах стали з’являтися досить екзотичні продукти, повз які неможливо пройти і завжди хочеться спробувати. Як раз на днях в магазині я придбала стейки акули! Пропоную вашій увазі юшку з акули. Виходить дуже цікавий, смачний і наваристий рибний суп!

Мої секрети варіння юшки:
Віддаю перевагу варити юшку на джерельній воді, бульйон виходить дуже смачний, а це найголовніше в цьому супі.
Не додаю занадто багато прянощів і зелені, щоб не перебити смак риби.
Не переборщую з овочами.
Крупи додаю зовсім трохи.

Покроковий рецепт