Це яскраве страву рекомендується готувати з фарфалле, але можна використовувати і будь-яку іншу невелику пасту.
Інгредієнти
горошок зелений у замороженому вигляді – 200 г | |
філе індички без кісток – 450 г | |
фарфалле або якась інша паста – 350 г | |
бальзамічний оцет світлий – 7 ст. ложок | |
цибуля зелена – 1/2 пучка | |
перець чорний мелений – за смаком | |
гриби печериці – 300 г | |
сіль дрібна кухонна – за смаком | |
олія оливкова – 3 ст. ложки | |
сир пармезан – для посипання зверху |
Це яскраве страву рекомендується готувати з фарфалле, але можна використовувати і будь-яку іншу невелику пасту.
Покроковий рецепт
Відфільтровану воду закип’ятити і на помірному вогні відварити обрану пасту, злегка посолити. Гриби і зелений лук ретельно промити, цибулю нарізати подрібніше, а гриби крупно.
Далі філе індички промити, покласти його на рушник, щоб підсохло, після чого нарізати. Як тільки нарізане м’ясо свійської птиці підсохне, викласти його в сковорідку і обсмажити в гарячому маслі при частому помішуванні.
Через п’ять хвилин додати в сковорідку гриби, смажити ще 5 хвилин. Потім закинути зелений горошок, а також рубаний, приправити перцем, злегка посолити, продовжити процес готування ще хвилин сім.
Сковорідку з індичкою і грибами прибрати з вогню, потім влити світлий бальзамічний оцет, перемішати все ще раз, після чого перевірити, чи готова паста. Якщо макаронні вироби готові, залишити їх на декілька хвилин на друшляку, потім пересипати в сковороду, перемішати, посипати тертим пармезаном і подавати до столу.