Фарширована картопля, запечена в духовці

Фарширована картопля, запечена в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вам представлений рецепт картоплі, запеченої в духовці з сиром і ковбаскою.

Покроковий рецепт

Беремо велику картоплю добре миємо. Кладемо цілої в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо до готовності. У мене була готова через 30 хвилин, але у всіх різна духовка.

Зрізаємо верх, виймаємо середину. Вийти повинно так:

Картоплю, яку вийняли мнемо в пюре. Додаємо нарізану ковбасу і частина потертого сиру, яйце, солимо, перчимо.

Кладемо суміш в човники з картоплі, верх поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром


Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 15-20 хвилин. Виймаємо і посипає зеленню.
Приємного апетиту!