Фаршировані булочки з картоплею, яйцем і сиром

Фаршировані булочки з картоплею, яйцем і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У булочок (не обов’язково найсвіжіших) зрізати верхівку (кришечку). Вийняти м’якуш і всередині рясно полити вершковим маслом. Картопля після попередньої обробки нашаткувати на дрібні брусочки. Перекласти в спеціальний посуд для мікрохвильової печі, залити склянкою води, після зварити в мікрохвильовій печі при потужності 80 % п’ять хвилин.

Обрану зелень порубати ножем. Сирок подрібнити, краще на тертці малої. Підготовлену і трохи охолоджений картоплю розім’яти виделкою, підсолити, полити вершковим маслом, все розмішати. Можна додати кип’яченого молока.

В хлібні форми розкласти рівномірно картопляну масу, залишивши в центрі поглиблення, в нього розбити сире перепелине яйце. Жовток проколоти. Зверху посипати закуску тертим сиром і зеленню. Поставити закуску в піч при потужності 80 % на пару хвилин.