Фаршировані кабачки, запечені в духовці

Фаршировані кабачки, запечені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кабачок промити, розрізати навпіл (уздовж). Акуратно очистити всередині від м’якоті за допомогою ложки.

М’якоть дрібно порубати, вона нам стати в нагоді.

Гриби промити, нарізати середнього розміру.

На сковороді з олією обсмажити нарізану кубиками цибулю. Потім закинути гриби, смажити 10-20 хвилин (залежно від сорти грибів).

Додати м’якоть кабачка. Смажити ще 10 хвилин. Додати сметану, сіль, спеції і трохи лимонного соку. Тушкувати 2 хвилини.

Вийшла ось така суміш – начинка.

На сковороді з рослинним маслом з обох боків обсмажити кабачки до рум’яної скоринки.

Взяти деко, викласти човники-кабачки в ряд і нафарширувати кожен кабачок сумішшю.

Присипати сиром, натертим на дрібній тертці.

Запікати в духовці при температурі 200 градусів 15-20 хвилин. Мої кабачки були молоденькі, розміром трохи довше долоньки. Тому якщо у Вас кабачки більшого розміру, збільште час приготування. Їжте на здоров’я!