Кабачок промити, розрізати навпіл (уздовж). Акуратно очистити всередині від м’якоті за допомогою ложки.
М’якоть дрібно порубати, вона нам стати в нагоді.
Гриби промити, нарізати середнього розміру.
На сковороді з олією обсмажити нарізану кубиками цибулю. Потім закинути гриби, смажити 10-20 хвилин (залежно від сорти грибів).
Додати м’якоть кабачка. Смажити ще 10 хвилин. Додати сметану, сіль, спеції і трохи лимонного соку. Тушкувати 2 хвилини.
Вийшла ось така суміш – начинка.
На сковороді з рослинним маслом з обох боків обсмажити кабачки до рум’яної скоринки.
Взяти деко, викласти човники-кабачки в ряд і нафарширувати кожен кабачок сумішшю.
Присипати сиром, натертим на дрібній тертці.
Запікати в духовці при температурі 200 градусів 15-20 хвилин. Мої кабачки були молоденькі, розміром трохи довше долоньки. Тому якщо у Вас кабачки більшого розміру, збільште час приготування. Їжте на здоров’я!