Куряче з ніжною сирною начинкою, помідорами і шпинатом бажано готувати у великих кількостях, так як ті, хто спробує таке блюдо, просто не зможуть обійтися без добавки.
Покроковий рецепт
Промити у великій кількості проточної води куряче філе, потім викласти їх на паперовий рушник, почекати, коли вони підсохнуть. Далі необхідно дуже акуратно вирізати філе в кишеню, зробивши надріз за допомогою гострого ножа.
Посолити оброблене куряче філе і приправити перцем, накрити харчовою плівкою і залишити хвилин на п’ятнадцять, в цей же час необхідно нарізати невеликими скибочками промиті помідори.
Нафарширувати кожне куряче філе нарізаними помідорами, моцарелою і шпинатом, потім закрити всі заготовки (для більшої надійності можна скріпити зубочистками).
В цей же час необхідно приготувати пікантний соус, а для цього в миску середнього розміру слід влити певну кількість рідкого меду, додати готовий сирний соус і гірчицю, збити.
Фаршировані курячі кишеньки викласти на розпечену сковороду і смажити на сильному вогні до рум’яності, потім зменшити вогонь і тушкувати до готовності (при необхідності можна налити трохи води).
Готове куряче філе фаршироване перекласти на блюдо і подавати в гарячому вигляді з яким-небудь салатом зі свіжих овочів і раніше приготованим соусом. Приємного апетиту!