Фаршировані млинці, запечені в духовці з копченою ковбасою і сиром

Фаршировані млинці, запечені в духовці з копченою ковбасою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, приготуємо тісто для млинців так: пару курячих яйця змішаємо з сіллю і цукром, додамо молоко, борошно, олію. Перемішаємо.

З приготованого млинцевого тесту на молоці зробимо тонкі блінкі, які потім нафаршируємо.

Приготуємо начинку для млинців. Ковбасу копчену і твердий сир натремо. З’єднуємо інгредієнти в мисці й перемішуємо.

Приступаємо до фарширування, а заодно ще включаємо духовку, щоб налаштувати температурний режим на 200 градусів. На кожен млинець покласти по 1,5 ст. ложки начинки. Блін звертаємо конвертиком.

Форму для запікання змащуємо рослинним маслом. Укладаємо в форму фаршировані ковбасою і сиром млинці. Відправляємо млинці в розігріту духовку на 15 хвилин.

Ситні фаршировані млинці готові, відразу подаємо їх до столу.

Приємного всім перекусу!