Фаршировані печериці

Фаршировані шампіньйони – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Гриби – королівські (великі) печериці
Рослинне масло – .
Шинка – .
Ріпчаста цибуля – .
Часник – .
Майонез – .
Сир .
Сіль – .

Як приготувати Фаршировані печериці

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти (див. фото).

Гриби помити, акуратно відрізати у них ніжки, не пошкоджуючи капелюшки.

Дрібними кубиками нарізати шинку, грибні ніжки, цибулю, часник. Натерти сир.

Обсмажити на олії цибулю до прозорості, потім додати шинку, грибні ніжки, часник. Перемішати, смажити 5-10 хвилин.

Грибні капелюшки перекласти в вогнетривке блюдо, посолити і всередині і зовні, наповнити начинкою.

Зверху додати по 1-2 краплі майонезу, присипати тертим сиром. Поставити запікатися в духовку на 30-40 хвилин при температурі 150 С.

Подавати до столу. Приємного апетиту!