.
Інгредієнти
Гриби – королівські (великі) печериці | |
Рослинне масло – . | |
Шинка – . | |
Ріпчаста цибуля – . | |
Часник – . | |
Майонез – . | |
Сир . | |
Сіль – . |
Як приготувати Фаршировані печериці
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти (див. фото).
Гриби помити, акуратно відрізати у них ніжки, не пошкоджуючи капелюшки.
Дрібними кубиками нарізати шинку, грибні ніжки, цибулю, часник. Натерти сир.
Обсмажити на олії цибулю до прозорості, потім додати шинку, грибні ніжки, часник. Перемішати, смажити 5-10 хвилин.
Грибні капелюшки перекласти в вогнетривке блюдо, посолити і всередині і зовні, наповнити начинкою.
Зверху додати по 1-2 краплі майонезу, присипати тертим сиром. Поставити запікатися в духовку на 30-40 хвилин при температурі 150 С.
Подавати до столу. Приємного апетиту!