Правильне, здорове харчування-закладає джерело сил для організму.
Ароматний фарширований перець з булгуром (крупа з пшениці) виходить ситним, але менш калорійним
Інгредієнти
Фарш курячий – 400г. | |
Фарш свинячий – 400 р. | |
Перець солодкий – 7шт. | |
Цибуля ріпчаста – 2шт. | |
Морква – 2шт. | |
Булгур – 60г. | |
Яйце – 1шт. | |
Часник – 2зуб. | |
Томатна паста – 2ст.л. | |
Сіль, перець – за смаком | |
П. масло – для смаження |
Як приготувати для всієї родини, незважаючи на те, що ви плануєте схуднути!
Покроковий рецепт
1. Промиваємо необхідну кількість булгуру. Опускаємо в киплячу, підсолену воду і відварюємо до напівготовності
2.Ріпчасту цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на крупній тертці
3.Змішуємо курячий і свинячий фарш.
Додаємо відварену булгур, дрібно порізану цибулю, моркву, яйце.
Солимо і перчимо нашу начинку.
4.У перців вирізаємо плодоніжку і насінну коробку. “Кришечки” від перців не викидаємо, вони нам знадобляться
5. Перець наповнюємо фаршем до країв. Укладаємо в каструлю і накриваємо “кришечками”
6.Готуємо заливку. Дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо в невеликій кількості олії до золотистого кольору.
Додаємо натерту моркву, томатну пасту, сіль, спеції
Додати води і тушкувати 5 хв. на повільному вогні
7. До перцям додаємо отриману заливку і 2 зубчики часнику.
Заливка повинна покривати перці на половину. Якщо її мало, додайте води.
Закриваємо кришкою і тушкуємо 40 хв.
Ароматні готові перці!! Прикрашаємо зеленню і подаємо як самостійне блюдо.
Приємного апетиту!