Помідори, фаршировані тунцем – здорова і корисна їжа.
Інгредієнти
помідор – 8 шт. середнього розміру | |
білий тунець – 1 банка роздавити вилкою | |
майонез – 2 ст. л. | |
діжонська гірчиця – 1 ч. л. | |
часниковий порошок – 1/2 ч. л. | |
зелена цибуля – 2 пера дрібно нарізаний | |
оливкова масло – для змазування | |
сир – жменя подрібнений |
Як приготувати Фаршировані помідори з тунцем і сиром
Коли я готую, я вибираю рецепти не тільки поживні та смачні, але легко готуються, не вимагають особливих заморочок.
Покроковий рецепт
Розігріти духовку до 170 градусів. Вимити помідори. Зрізати з помідорів верхівку і за допомогою ложки видалити середину.
Змішати в мисці тунця, майонез, гірчицю і приправи. За смаком посолити, поперчити. Приготованою сумішшю за допомогою ложечки нафарширувати помідори. Фаршировані тунцем помідори укласти на змащений маслом деко. Присипати зверху тертим сиром. Запікати помідори з тунцем близько 15 хвилин.