Яблука краще брати зелені з кислинкою, у мене була зеленувата грушівка.
Інгредієнти
яблуко – 3 шт | |
горіхи волоські – 10-15 шт | |
мед – 2 столові ложки |
В мікрохвильовій печі яблука печуться лічені хвилини.
Покроковий рецепт
Підготувати необхідні інгредієнти. Яблука краще брати зелені й кислі. У мене була зеленувата грушівка,вона дуже ароматна і відмінно підходить для запікання. Мед і горіхи корисні для підвищення захисних сил імунітету.
Яблука вимити і зрізати верхівку ножем. Вийняти Серединку. Головне дістати насіння і трохи м’якоті. Зробити це дуже легко з допомогою чайної ложки. Зубочисткою проколоти яблучка наскрізь 5-10 разів.
Горіхи очистити і дрібно нарізати.Покласти в середину яблука горіхи і полити медом. Якщо мед густий можна покласти його в середину між горіхами.
Яблука поставити запікатися в мікрохвильову піч на 5 хвилин.
Їсти запечені яблучка краще трохи остиглі. При бажанні готові яблучка можна прикрасити цукровою пудрою.