Фаршировані яйця з тунцем на Хелловін

Фаршировані яйця з тунцем на Хелловін – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Зварити круто яйця, остудити, почистити і розрізати навпіл.

2. Витягти варені жовтки. Перекласти жовтки в миску. До жовтків додати рибну консерву і майонез. Гарненько все розім’яти за допомогою виделки. За смаком можна додати прянощі і/або ароматні трави. Але, звичайно, варто пам’ятати, що у кого-то з маленьких гостей може бути алергія.

3. Отриманою сумішшю нафарширувати половинки яєць.

4. Тепер перейдемо до прикраси страви. Зробимо павучків з маслин. Кожну маслини розрізати навпіл. На кожну половинку яєчка викласти по половинці маслини. Це буде тіло павука.

5. З другої частини маслини вирізати лапки і головку для павучка. Викласти на яєчні заготовки. Подавати закуску до столу.