Покладіть яйця в один шар у велику каструлю і залийте водою. Нагрівайте до тих пір, поки вода не закипить. Зменшіть вогонь і варіть однієї хвилини. Зняти з вогню, накрити кришкою і залишити на 15 хвилин.
Злити яйця, промити під холодною водою і остудити. Очистити яйця і розрізати їх навпіл. Витягніть з половинок яєць жовтки і помістіть в миску середнього розміру.
Розітріть жовтки і додайте майонез, діжонську гірчицю, яблучний оцет, сіль, перець і порошок каррі. Добре перемішати.
Нафарширувати “човники” яєць начинкою, зверху посипати паприкою.
Зберігайте яйця в холодильнику. За 15 хвилин до подачі на стіл вийняти з холодильника. Приємного апетиту!