Підготувати овочі помити. Баклажан розрізати навпіл уздовж. Авокадо на довгі шматочки.
Помідор нарізати півколом.
У кожній частині баклажана зробити надрізи паралельно один одному і вкласти в них по черзі – авокадо і помідор.
Викладаємо у форму для запікання, наливаємо трохи води і ставимо в духову шафу. Запікати овочі слід при температурі 170 градусів 60 хвилин.
Для приготування часникового соусу ріжемо дрібно кінзу, очищаємо зубчики часнику.
Йогурт змішати з часником (його видавити через чеснокодавку).
Добре перемішати всі інгредієнти і прибрати в холодильник.
Через годину виймаємо баклажани, кладемо на блюдо.
Зверху овочів викладаємо соус. Приємного апетиту!