Заздалегідь ретельно вимити молода картопля, якісно очищаючи коренеплід від землі. Відварити коренеплід до готовності. Це відмінний варіант для заготівлі обіду, яку можна приготувати з вечора.
Усунути серединку, щоб помістити в отвори начинку.
Подрібнити кубиками цибулю, нарізати шпик на шматочки. Нашаткувати зелень кропу. Обсмажити інгредієнти на сковорідці з мінімумом масла.
Помістити цибульну начинку з шпиком в варену картоплю.
Покрити коренеплід шматочками сиру. Відправити в заздалегідь розігріту духовку.
Вже через 10 хвилин смачний фарширований картопля по-селянськи з ароматною начинкою і тягнеться сиром готовий!
Викласти картоплю з сиром і цибульною начинкою на тарілку і подавати до столу. Приємного апетиту!