Очищаємо від шкірки морквину, подрібнюємо її за допомогою терки. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками. Викладаємо нарізку з овочів в рослинне масло, прогріте заздалегідь. Пасеруємо овочі до м’якості.
У миску викладаємо заздалегідь зварений рис, поміщаємо до нього фарш.
Додаємо остиглі овочі зі сковороди.
До інгредієнтів розбиваємо куряче яйце. Солимо і перчимо на свій смак.
Чистими долонями інгредієнти перемішуємо. Начинка для фарширування перців готова.
Перець розрізаємо вздовж на дві половинки-човники. Видаляємо насінну коробочку.
Половинки перців заповнюємо начинкою. Поміщаємо перці в форму для запікання або просто на деко. Відправляємо перці в духовку на 20 хвилин. Температура – 200 градусів.
За цей час приготуємо сирний соус. Майонез змішаємо з натертим сиром і подрібненим часником. Перемішаємо. Сирною масою змастимо перці і знову повернемо їх в духовку ще на 15 хвилин.
Соковиті фаршировані перці під сирною скоринкою, приготовлені в духовці, готові! Приємного апетиту!