Рис відварити до напів-готовності в підсоленій воді і змішати з м’ясним фаршем. Додати сіль і спеції за смаком.
Цибулю дрібно нарізати і покласти до фаршу.
Зелень порубати ножем і додати до м’яса з рисом і цибулею.
Покласти ложку томатної пасти і ретельно перемішати інгредієнти. Якщо фарш здасться вам сухим, можна додати трохи холодної води.
Перець промити, розрізати навпіл, очистити від внутрішніх перегородок і насіння, прибрати плодоніжку.
Кожну половинку начинити м’ясним фаршем. Зверху змастити невеликою кількістю майонезу.
Викласти в змащену маслом форму і посипати кожну половинку тертим сиром.
Запікати перці в духовій шафі при температурі 190-200 градусів близько 30 хвилин.
Подавати до столу в гарячому вигляді.