Фарширований перець, запечений в духовці (половинки)

Фарширований перець, запечений в духовці (половинки) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рис відварити до напів-готовності в підсоленій воді і змішати з м’ясним фаршем. Додати сіль і спеції за смаком.


Цибулю дрібно нарізати і покласти до фаршу.

Зелень порубати ножем і додати до м’яса з рисом і цибулею.


Покласти ложку томатної пасти і ретельно перемішати інгредієнти. Якщо фарш здасться вам сухим, можна додати трохи холодної води.

Перець промити, розрізати навпіл, очистити від внутрішніх перегородок і насіння, прибрати плодоніжку.

Кожну половинку начинити м’ясним фаршем. Зверху змастити невеликою кількістю майонезу.

Викласти в змащену маслом форму і посипати кожну половинку тертим сиром.

Запікати перці в духовій шафі при температурі 190-200 градусів близько 30 хвилин.


Подавати до столу в гарячому вигляді.