Основні інгредієнти: філе індички, картопля, майонез… За бажанням і смаком можна додати або міняти інгредієнти, наприклад додати гриби, кабачки, помідори або ананас.
Інгредієнти
Філе індички – 400 р. | |
Картопля – 8 шт. | |
Сіль, приправи – за смаком | |
Майонез – 4-6 ст. л. |
Рецепт простого блюда, яке ви можете приготувати на вечерю. Простота його в кількості інгредієнтів і способі приготування, загорнули все у фольгу і на годину забули, займаєтесь своїми справами, поки страва запікається.
Покроковий рецепт
Філе індички моєму, промаківающімі паперовим рушником, розрізаємо порційно, кладемо по 1 шматочку на фольгу (розмір фольги такою, щоб потім можна було загорнути м’ясо разом із картоплею).
Солимо, додаємо приправи за смаком.
Картопля очищаємо, миємо, ріжемо кружечками, кладемо зверху на індичку. Солимо, додаємо приправи, обмазуємо майонезом.
Загортаємо, залишаючи невеликий отвір для виходу пари. Додаємо трохи води, відправляємо в розігріту до180 градусів духовку. Залишаємо на годину. Потім відкриваємо, можемо додати зверху сир (хто любить) до розплавлення. Дістаємо, кладемо на тарілку прямо так або акуратно викладаємо. Подаємо гарячим. Приємного апетиту!