Готуємо інгредієнти: моєму овочі, очищаємо цибулю та моркву. Рибку розморожуємо і нарізаємо порційними шматочками.
Розігріваємо сковорідку з невеликою кількістю рослинного масла. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо обсмажуватися до золотистої скоринки. Трьом моркву на крупній тертці і додаємо до цибулі.
Помідори нарізаємо кубиками і відправляємо до цибулі і моркви.
Перець очищаємо і також нарізаємо кубиками, додаємо до овочів. Солимо, додаємо улюблені спеції і сметану, все перемішуємо. Додаємо трохи води і ставимо на середній вогонь тушкуватися хвилин на 10.
Філе рибки солимо з кожної сторони і додаємо спеції ( я використовувала лимонну приправу для риби ). Половину овочевої засмажки викладаємо на окрему тарілку, а саму рибку на решту зажарку в сковороді. На філе викладаємо частину овочів, додаємо трохи води і тушкуємо 20-25 хвилин, періодично додаючи воду.
Як рибка буде готова, посипаємо її зеленню і подаємо гарячою. Приємного апетиту!