Форшмак з оселедця Оригінальний

Форшмак з оселедця Оригінальний – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Для початку відварюємо яйця і картоплю.
Очищаємо і ріжемо всі на чотири частини.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками. Щоб не щипало очі – промити ніж і цибулину під струменем води.

Філе оселедця, очищене від шкіри і кісток, нарізаємо шматочками середнього розміру, такого, щоб було зручно поміщати їх у м’ясорубку.

Яблуко очищаємо від кісточок і шкури. Нарізаємо середніми шматочками.


На гарячу сковороду викладаємо вершкове масло. Коли воно прогріється – додаємо порізану цибулю.
Смажити цибулю до золотистої скоринки. Періодично помішуючи.

Оселедець, яйця, картоплю і яблука пропускаємо через м’ясорубку. Не слід змішувати все в блендері, а тим більше, до пастоподібної маси – постраждають смакові якості продукту!


Отриману масу дуже добре перемішуємо і виливаємо в неї наше олія з цибулею.
Добре перемішуємо і ставимо в холодильник мінімум на годину.


Форшмак подаємо з хлібом (краще чорним), грінками, або соліннями.
Смачний і ситний перекус готовий.
Приємного апетиту!