Французькі крепи з яблуками та родзинками

Французькі крепи з яблуками і родзинками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Триває Масляна, і я продовжую викладати рецепти млинців. Звичайними млинцями вже нікого не здивуєш. І сьогодні у мене французькі крепи з яблуками і родзинками. Французькі крепи – це звичайні млинці, але великі і тонкі, ніж наші, російські. Французькі крепи можна віднести до малокалорійним десертів, так як тісто найчастіше готуватися на воді з великою кількістю яєць. Іноді, вода/молоко навпіл і з меншою кількістю яєць. Звичайно ж, сюди входить сіль і трохи борошна. Борошно теж можна брати будь-яку: житнє, пшеничне… Так само, особливістю французьких млинців є те, що вони повинні бути без здуття і дірочок, а краї хрусткі. Саме тому тісто витримують 30 хвилин (щоб повітря з тіста випарувався). Смажаться такі млинці на невеликій кількості рослинного масла.
Кількість начинки розраховано на 3 млинчика.

Покроковий рецепт