Французький соус Бешамель

Французький соус Бешамель – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Французький соус Бешамель – це олійно–молочний соус. Для нього беруть вершкове масло і молоко. Приготувати його необхідно обов’язково без грудок.

Вершкове масло розплавляється в сотейнику. Пшеничне борошно сухий ложкою додаємо в розтоплене масло, прогріваємо з маслом. Отримуємо суміш схожу на тісто, ще трохи гріємо, виникає горіховий запах. Швидко заливаємо тісто гарячим молоком і перешкодимо віночком поки не загусне. Посолити, додати мускатний горіх. На маленькому вогні варимо помішуємо, до загустіння.

Ось і все, олійно-молочний соус Бешамель готовий!