Французький цибульний суп з грінками і сиром

Французький цибульний суп з грінками і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей суп безсумнівно сподобається любителям сиру! А з хрусткою грінкою він стає ще пахучіше і смачніше. Смачний, дешевий і нескладний у приготуванні.

Покроковий рецепт

Зварити бульйон на курячій грудці. Грудку витягнути, залишити остуджуватися. Картоплю почистити і порізати на шматочки середнього розміру. Закинути в бульйон і варити 15-20 хвилин на повільному вогні (до готовності).

Натерти на дрібній тертці моркву почистити, порізати цибулю.

Аромат супу дає пасеровану цибулю, тому його обов’язково потрібно обсмажити на невеликій кількості рослинного масла до прозорості. Потім туди ж закинути моркву. Смажити до золотистого кольору.

М’ясо очистити від кісточки та шкіри. Розірвати на шматочки.

Шматочки хліба підсушити – обсмажити на олії з обох сторін.

Натерти сир на тертці.

Як тільки картопля «дійде» до готовності закинути в каструлю м’ясо і засмажку (саме вона дасть супу сонячний колір). Посолити. Заправити спеціями. Варити ще 3-5 хвилин.

Перед подачею суп розлити по тарілках. На середину укласти гренку.

І зверху на гренку класти жменю сиру (т. к. суп гарячий сир швидко розтане). Прикрасити зеленню.
Якщо у Вас суп холодний, просто розігрійте його в мікрохвильовці вже з грінкою і сиром.
Пригощайтеся!