Французький цибульний суп

Французький цибульний суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулевий суп – традиційне французьке блюдо. Основними інгредієнтами вважаються цибулю варена або обсмажена на вершковому маслі, бульйон курячий або яловичий, тертий сир і доповнення грінки. Можна готувати різні варіації цієї страви: додавати картоплю, моркву, селеру, або варити цілу цибулину, замість твердого сиру використовувати плавлений або замість бульйону використовувати воду (дієтичний варіант). Пасерувати цибулю потрібно довго на дуже повільному вогні, щоб він залишався золотистим. Класичний рецепт я трохи змінила і у мене вийшов дуже смачний і легкий супчик. Готувати спеціально бульйон довго, але мені не довелося цього робити, тому що я часто залишаю бульйон, коли варю курку, і він мені став у пригоді. Тому час підготовки вказую 5 хвилин, щоб почистити цибулину і нарізати хліб.

Покроковий рецепт