Французький цибульний суп

Французький цибульний суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дрібно нашинковала середніх розмірів цибулину.


Розтопила шматочок вершкового масла на сковороді (якщо хочете пісний суп приготувати, то можна на рослинному). Додала нарізану цибулю.

Коли цибуля став м’яким, додала трохи борошна і пассеровала ще пару хвилин.

Залила бульйоном обсмажену цибулю.

Натерла шматочок твердого сиру сорту “Голандський” на дрібній тертці.

Перелила суп з сковороди в піалу, посипала тертим сиром. І поставила в мікрохвильову піч, щоб сир розплавився і утворилася сирна плівка на поверхні.

Підсмажила на сухій сковороді шматочки білого хліба.

Поклала в піалу підсмажений хліб. Можна додати сіль за смаком, у мене бульйон був солоний. Ароматний, ситний, але при цьому легкий і корисний супчик готовий. Приємного апетиту!