Дрібно нашинковала середніх розмірів цибулину.
Розтопила шматочок вершкового масла на сковороді (якщо хочете пісний суп приготувати, то можна на рослинному). Додала нарізану цибулю.
Коли цибуля став м’яким, додала трохи борошна і пассеровала ще пару хвилин.
Залила бульйоном обсмажену цибулю.
Натерла шматочок твердого сиру сорту “Голандський” на дрібній тертці.
Перелила суп з сковороди в піалу, посипала тертим сиром. І поставила в мікрохвильову піч, щоб сир розплавився і утворилася сирна плівка на поверхні.
Підсмажила на сухій сковороді шматочки білого хліба.
Поклала в піалу підсмажений хліб. Можна додати сіль за смаком, у мене бульйон був солоний. Ароматний, ситний, але при цьому легкий і корисний супчик готовий. Приємного апетиту!