Фритата з картоплею, кабачками і ковбасою під сиром

Фритата з картоплею, кабачками і ковбасою під сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Картоплю відварити в мундирах, очистити і нарізати на кружечки.


2. Кабачок порізати на кружечки і обсмажити на сковороді-гриль.


3. Яйця збити в мисці з сіллю, перцем, розмарином і молоком.

4. Сир натерти на крупній тертці. Ковбасу варену нарізати пластинками.


5. Ємність для запікання змастити рослинному маслом. Покласти шарами: спочатку картоплю, потім кабачки, потім варену ковбасу. Залити яйцями і поставити в духовку на 30 хвилин.


6. Дістати з духовки. Посипати твердим сиром і ще раз поставити в духовку, поки сир не зарум’яниться. Подавати гарячим. Хоча холодна фритата не трохи не гірше.