Фріттата з пастою, болгарським перцем і зеленим горошком

Фріттата з пастою, болгарським перцем і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Спочатку у важкій сковороді прогріти ароматне масло оливкове, а поки воно розігрівається, нарізати дрібно промитий солодкий перець, а також відварену пасту при частому помішуванні.

Далі насипати на сковорідку і зелений горошок в достатній кількості, продовжити процес готування ще кілька хвилин, а поки готуються овочі з пастою, можна в окремому посуді з’єднати попередньо частина натертого твердого сиру і сирі курячі яйця. Збити ці компоненти, потім перелити рівномірно в сковорідку, яку можна буде поставити в духовку. Зверху насипати листочки свіжого чебрецю, накрити фріттату кришкою або просто щільно закрити харчовою фольгою.

Продовжити процес готування вже в духовій шафі при середній температурі до тих пір, поки не схопиться яєчна маса. Потім приготоване блюдо присипати тертим сиром і продовжити процес готування, як тільки фріттата буде готова повністю, остудити її зовсім трохи, потім нарізати порційними шматками і подавати до столу.