Фріттата з пастою, болгарським перцем і зеленим горошком

Фріттата з пастою, болгарським перцем і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В Італії фріттата є популярним ранковим блюдом, яке сильно нагадує традиційний пишний омлет, правда, є і деякі відмінності. Так, наприклад, до складу фріттати входить набагато більше різноманітних компонентів, завдяки яким це італійське блюдо виходить більш ситним і красивим. До складу цієї страви, як правило, входять якісь сири, а також соковиті і яскраві овочі, і м’ясні та ковбасні вироби. Склад фріттати за своїм бажанням завжди можна змінити, включити будь-які улюблені приправи, а також городню ароматну зелень.

Ще одна відмінність фріттати від звичайного пишного омлету полягає в тому, що це блюдо починають готувати спочатку на плиті, потім доводять до повної готовності вже в духовій шафі. З цієї самої причини італійські господині використовують спеціальні глибокі сковорідки, які можна буде за необхідності і поставити в духову шафу.

Чудову і дуже ситну фріттату можна приготувати з додаванням заздалегідь відварену пасти, а також з солодким перцем і зеленим горошком.

Покроковий рецепт