Сьогодні приготуємо смачний фруктовий торт, який не треба пекти.
Інгредієнти
Йогурт – 500 гр. | |
Вершки – 200 мл | |
Вершкове масло – 100 гр. | |
Цукор – 3 ст. ложки | |
Желатин – 1,5 ст. ложки | |
Виноград (без кісточок!) – жменя | |
Печиво – 150 гр. | |
Фрукти (ківі, апельсин, персики або інші) – для прикраси |
Торт не складний у приготуванні, його можуть зробити навіть підлітки, в якому мало калорій.
Покроковий рецепт
У каструлі розтопити /вершкове масло розім’яти, додати роздрібненням печиво, все це перемішати.
Потім взяти форму для випікання, викласти на дно суміш з печива, утрамбувати.
Далі беремо іншу ємність, туди додаємо йогурт, цукор, желатин (столову ложку), вершки і виноград, все перемішуємо, додаємо цю суміш у форму і відправляємо в холодильник на 1,5 години.
Після нарізаємо готуємо фрукти, якщо необхідно, ріжемо на шматочки. І прикрашаємо зверху наш торт, який дістали з холодильника (попередньо вийміть торт з форми або зніміть знімні борти).
І для закріплення фруктів нагорі тортика потрібно розвести желатин з водою, в маленькій мисці і полити зверху на фрукти, таким чином фрукти зверху не будуть вивалюватися з торта при різанні. Після того, як желатином зверху полили відправляємо торт ще на 30 хвилин у холодильник. Далі дістаємо з холодильника наш фруктовий торт, нарізаємо на шматочки і можна подавати до столу. Приємного апетиту!