Фруктовий йогуртовий торт з желатином (без випічки)

Фруктовий йогуртовий торт з желатином (без випічки) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сьогодні приготуємо смачний фруктовий торт, який не треба пекти.

Інгредієнти

Йогурт – 500 гр.
Вершки – 200 мл
Вершкове масло – 100 гр.
Цукор – 3 ст. ложки
Желатин – 1,5 ст. ложки
Виноград (без кісточок!) – жменя
Печиво – 150 гр.
Фрукти (ківі, апельсин, персики або інші) – для прикраси

Як приготувати Фруктовий йогуртовий торт з желатином (без випічки)

Торт не складний у приготуванні, його можуть зробити навіть підлітки, в якому мало калорій.

Покроковий рецепт

У каструлі розтопити /вершкове масло розім’яти, додати роздрібненням печиво, все це перемішати.

Потім взяти форму для випікання, викласти на дно суміш з печива, утрамбувати.

Далі беремо іншу ємність, туди додаємо йогурт, цукор, желатин (столову ложку), вершки і виноград, все перемішуємо, додаємо цю суміш у форму і відправляємо в холодильник на 1,5 години.

Після нарізаємо готуємо фрукти, якщо необхідно, ріжемо на шматочки. І прикрашаємо зверху наш торт, який дістали з холодильника (попередньо вийміть торт з форми або зніміть знімні борти).

І для закріплення фруктів нагорі тортика потрібно розвести желатин з водою, в маленькій мисці і полити зверху на фрукти, таким чином фрукти зверху не будуть вивалюватися з торта при різанні. Після того, як желатином зверху полили відправляємо торт ще на 30 хвилин у холодильник. Далі дістаємо з холодильника наш фруктовий торт, нарізаємо на шматочки і можна подавати до столу. Приємного апетиту!