Фруктовий салат в медово-йогуртовій заправці – легке, пісне блюдо. Кількість і склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак.
Інгредієнти
ананас – 1 стакан | |
банан – 1 чашка | |
манго – 1 чашка | |
ківі – 1 чашка | |
мандарин або апельсин – 1 чашка | |
Для заправки фруктового салату: | |
знежиреного грецького йогурту – 1/4 склянки | |
рідкого меду – 2 столові ложки | |
ананасового соку – 2 столові ложки | |
сік лайма – за смаком | |
смажені горішки – за смаком | |
цедра мандарина або апельсина – не обов’язково |
Фруктовий салат в медово-йогуртовій заправці – легке, пісне блюдо. Кількість і склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак.
Покроковий рецепт
Всі фрукти помийте, почистіть і поріжте. Перекладіть підготовлені і нарізані фрукти у глибоку миску.
В маленькій чашці збийте разом йогурт, мед, ананасовий сік, сік лайма і цедру цитруса. Почніть з йогурту і ананасового соку і, додаючи все, відрегулюйте смак заправки, все перемішайте.
Полийте заправку на фрукти в миску і обережно перемішайте. Поставте салат в холодильник на 1-2 години або подавайте негайно (але краще всього, якщо фрукти і заправка охолоджені).
Перед подачею присипте фруктовий салат смаженими горішками. Приємного апетиту!